Thursday, February 25, 2010

CFS tinggal kenangan

Dua pilihan pada mulanya yg aku terima - asasi melaka / asasi UIA..
aku pilih asasi UIA...dan aku tidak menyesal....

Pada hari orientasi,aku sugguhlah benci pada satu kumpulan budak yang sumpah cam nak mencapub...bising gle..dok terjerit-jerit...suara sekor2 klu cam siti x pe gak...ni dah la pitching lari pastu volume x leh bla....dan mereka (kecuali x) telah menjadi BEST FRIEND aku....tu la benci2 lama2 sayang...

BIRTHDAY PARTY- bg je nama spe yg harijadinya terjatuh pada bulan itu...program2 manager dgn pantas dan efisien akan menyiap kan kertas kerja secara spontanya....
cth tema bufday yg penah kita lakukan - OREO PARTY, TEPUNG PARTY(bufday alya kat ac),
budget party(suma ngah sengkek),exam party(bufday yg waktu2 peperiksaan menjelang)...
dan sebagainya...tapi KEK PASAR MALAM setia menemani setiap party...

SMAC- sebahagian dari JOYAH telah menyertai dan praktis bagai professional demi meraih medal untuk menaikkan nama course ENGIN..dan kami berjaya lakukannya selepas lebih kurang 10 baldi peluh kami tumpahkn...

KAWIN KAKAK MIRA- sekumpuan pemudi2 berbaju kurung lip lap lip lap telah berkonvoy ramai2 gne public transport ke kenduri akak MIRA...suma x leh bla...pakai cantik2...
dok dlm ktm bnyak endon...haduh..tapi ALHAMDULILLAH , selamat pergi dan pulang...

KELAS PEREMPUAN MAJORITI- budak lelaki mcm tikus mengecil....ble bersuara yg cam nak membidas kaum perempuan pasti mereka terbidas balik...kasihan...sebenarnya mereka bkn takut tapi malas nak layan mulut sekor2 yg x ubah seperti cacing kepanasan yg asyik nak bergerak je melontarkn kata2 kesat...haduh

sebenarnya bnyak sgt kenangan2 yang dah kita ukir tapi x tertulis kerana ianya ada di dalam memory hidup kita...syukur akhirnya semua berjaya menghabiskn kehidupan yg sangat lah menduga iman dan taqwa dia CFS yg x berapa tercinta....thanks to all of you JOYAH...

1 comment:

alyaa ali said...

wuuu...
sdey lak dh tggl kn cfs...
sobs~